Βρίσκεστε εδώ: Χρήσιμες Πληροφορίες Εκδηλώσεις ΗΜΕΡΙΔΑ: «Νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική-Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών» (Χαλκίδα, 20 Μαρτίου 2014)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διοργανώνει Ημερίδα με θέμα
«Νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική-Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών» 
(Χαλκίδα, 20/3/14)

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης θα συμμετάσχει αύριο, Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, στην ημερίδα που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Χαλκίδα, με θέμα: «Νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική-Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών».

Στην Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Σ. Κεδίκογλου, βουλευτές και τοπικοί φορείς της περιοχής.

Στόχος της Ημερίδας είναι, να παρουσιαστούν οι δυνατότητες που δίνονται στον τομέα της Αλιείας, μέσω της εφαρμογής της Νέας Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής, καθώς και το στρατηγικό σχέδιο του Υπουργείου για την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών. Παράλληλα, θα αναπτυχθούν οι προοπτικές που ανοίγονται στον τομέα της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών, μετά και από τη συμφωνία που επετεύχθη πρόσφατα, με την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας, για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας, το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση του κλάδου με κονδύλια ύψους 6,4 δις ευρώ.


* Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Ημερίδας